Gästbok

67 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Hejsan.

  Jag har en utmaning till dej på min sida *S*

  http://loveorhates.wordpress.com/2007/03/07/jag-blev-utmanad-och-jag-for-den-vidare/

 2. Hihi, tyckte väl att jag kände igen dig, och så lite detektivarbete så visade det sig att jag hade rätt… Min känner du nog igen som squeezetoy från FL.

  Jag har också en blogg på wordpress, välkommen att kika på attvarajag.wordpress.com

 3. Hej! Trevligt att ”se” dig här! Ska genast kika in till dig.

 4. hej! taklampan i mitt vardagsrum är köpt på OBS! Bergvik och grammofonen på Guld Ängeln på Mariebergs Köpcenter i Örebro 🙂

 5. Hej,
  Tack för din påhälsning….
  Ja, vad är sömn, sova….finns det ??
  Ja, jag undrar i bland….Men min säng och min specialkudde som jag provade ut på Danderyd…har hjälpt mig en hel del…
  Och den träningshjälp som jag har fått…Jag har även provat akupunktur…och det hjälper faktiskt…har du provat ??
  Undrar
  Snickiz

 6. en underbar film som jag rekomederar alla är:
  The Secret
  http://thepiratebay.org/tor/3632066/The_Secret

 7. Hej igen,
  Som jag skrev….i mitt inlägg….Jag använder en flygkudde..Vet du vad det är ???
  Det finns säkert bättre ”kuddar” som man kan ha i badkaret…
  Jag behöver en kudde….för att kunna slappna av. Annars spänner jag mig.
  Jag har inte provat floating, har du ?? Jag har hört talas om det…tänker prova det…Låter härligt.

  Säng, är jätte viktigt…..för alla. MÅnga har ju dålig sömn…av andra orsaker än värk…de skulle säkert sova bättre om de hade en bra kudde och säng.

  Ha det gott….

 8. GLAD PÅSK på er 🙂

  Kram Jessica

 9. Kikar in 🙂

 10. Wow! Så fint!

 11. Vilken fin blogg. Skulle ni möjligen vara intresserad av att tjäna extra pengar på den genom annonsering? Tveka inte att kolla in vår sida eller höra av er!

 12. You are very beautiful congratulations!

 13. kikar in fick adressen av jennie.. var in och kikade på den boken du gjort. Gud, va flitig!! Blev lite sugen o göra nåt sånt, men nu har man ju inte tid känsn det som, men framöver kanske. Är ju en bre present annars oxå..
  Ha det! Kram!

 14. Bästa hälsningar från Västra Kina. Jag bor permanent nära Tibet’s kulturella område tillsammans med min lokalt födda fru. Vi äger vårt eget hem och jag arbetar bland annat som konsult till staden Chongqings ledning. Jag har bott i området i över 30 år. Jag rapporterar till stadens ledning om utvecklingen i Sverige rörande Tibet, och även om jag ser svenska kommentarer som balanserade och välformulerade, tycks mycket kunskap om vad som verkligen pågår i Tibet saknas i Sverige. Överhuvudtaget tycks kunskapen om Kina vara mycket dålig i Sverige. kiwino1@gmail.com Tel. +86 138 8373 5175.

 15. 🙂

 16. Hejsan!! Hittade din sida genom succé, började läsa o såg att du oxå har fibro, den diagnosen fick jag för ca 5 år sedan, har fått värktabletter till det som jag blivit beroende på..Ville bara ge dig en hälsning från mig..Ha en bra vecka..Kram

 17. Kolla om detta kan vara intressant…
  http://www.stamper-bsr.se/index.php?page=fakta

 18. hmmm tack för din kommentar och tack för besöket. vill du så kommer jag att skriva mer… nu är det mycket 😉 med värk mm. stå på dig

 19. WAooo,så vackra texter 🙂
  Önska jag kunde höra dem…Ber om Ursäkt mé ang mitt misstag att lita på någon annan & så var det DIN text,Förlåt 😦 Hoppas detta är utagerat nu & LOVAR att vara Vääldigt varsam hädanefter..

  Lycka Till & *Kram* från Anneli

 20. hej jag undrar om du har sjungit in bla. elvi,s c berry, roy orbinson på cd. isåfall vill jag veta hur jag får tag iden.

 21. Hej!
  Vilken välarbetad sida du har!!
  Synd att det ej gick att lyssna på låtarna med Melissa Horn!
  Hade velat höra duetten med Lars Winnerbäck, han är min gud med!!

  kolla gärna in min sida!

  Du känner igen mig va, förresten;)
  Från facebook..

  Hur går det med tandsköterskeplanerna?
  Jag har fått höra att det är bättre att sikta på tandhygienist…men vet inte..
  jag har iaf anmält mig till komvux till hösten..så får vi se!

  Ha det bra!

  Kram

 22. Hejsan

  Kom in på din sida av en slump i dag. Satt mig framför datron efter att ha varit på marknaden på stan (Ludvika) med barnen och gubben. Puh vilken pers att gå på marknaden med tre barn som alla vill åt olika håll och till råga på allt så blåser det ju som vanligt på denna stad.

  Jag är 31 år, har Fibromyalgi och är sjukpensionär. Har tre barn (bara tejer) som är 8, 8 och 4 blir 5 i aug. Gift med världens underbaraste make.

  Måste bara få fråga om du är i från Ludvika?

  Sköt om dig. Tillsammans är vi starka.

 23. Hej Camilla! Vad kul att du hittade till min sida 🙂 Nej jag är inte från Ludvika, bor i Värmland. Hoppas du kommer tillbaka hit och läser lite 😀 /Terese

 24. Hej igen Terese.

  Här kommer det en liten dikt som jag tycker stämmer in på mig(oss) som har fibromyalgi.

  Ni kanske tro mig
  när jag skrattar,
  att jag mår bättre när jag ler.

  När inte glansen finns i ögat
  finns det nån som tåren ser??
  När inga tårar finns att torka,
  när jag skrattat bort min gråt.

  När jag sväljer alla känslor
  för att känna är för svårt.
  Jag sväljer all förtvivlan,
  jag flyt bort från min tår.

  När jag kväver allt jag känner
  ser någon då hur jag mår?

  Ha en underbar dag.
  /kram Camilla

 25. Camilla: Vilken underbar vacker dikt! Får jag lägga in den på bloggen? Undrar också, har du varit sjukpensionär länge? Kram Terese

 26. Självklart får du lägg till den.
  Jag har varit sjukpensionär sedan maj 2007 tom nov 2008

 27. Hej!

  Jag har oxå fibro, enligt alla symptom och även min läkare på VC höll med om fibro, men hon kan inte mkt om fibro och börjar bli dum, efter 2½års sjukskrivning så säger hon att jag ska jobba heltid och ska även sluta med alla värktabletter osv. Vet inte vad jag ska göra längre….

  Känner du till någon bra läkare i värmland, som är utbildad på fibro och vet lite mer än en vanlig läkare på vårdcentralen.. ?

  Maila gärna svar!

  Mvh Marcus, Kristinehamn

 28. Hej Marcus,

  Mailar dig lite senare! //Terese

 29. Hej
  Jag har själv inte fibromyalgi men träffade en kvinna häromdagen som haft det i snart 30 år och som hade blivit hjälpt jätte mycket utav att använda sig utav NIKKEN´s produkter. Blev intresserad och ville egentligen bara kolla om du som likt henne har fibromyalgi har hört talas om detta företag och deras grejer? Hon hade inte haft någon ”dålig dag” sedan hon skaffad sig ett NIKKEN Wellness Home. Såååå coolt tycker jag. Har just själv börjat som återförsäljare utav desa produkter och känner att det hade varit intressant att höra om fler har liknande erfarenheter.

  MvH
  Katharina

 30. Hej käre utrikesminister

  Har ett par frågor till dig och önskar raka svar som inte är inlindade i politiska fina ord.

  Vad ser du för skillnader på självständigheten i Kosovo kontra Syd-Ossetsien och Abchasien (kan vara felstavat)???
  Från åskådarplats syntes du vara mycket snabb att erkänna Kosovo?
  Du skriver att Rysslands erkännande innebär ”Beslutet innebär ett lika tydligt som medvetet brott mot internationell rätt och grundläggande principer för stabilitet i Europa”.
  Detta måste väl innebära att sverige och alla de länder som erkände Kosovo begick detta grova brott?
  För mig känns det mycket skrämmande att du är så aggresiv när Ryssland gick in i Georgien, men inte har nämnt den värsta massakern i nutid med ett enda ord.
  Både FN:s utredning och Afganistans utredning visar att USA mördat 90 civila oskyldiga människor varav 60 st var barn.
  Tycker du inte det är värt en enda kommentar?
  Men vi som inte ser ”The land of free” som någon världsräddare är inte förvånade att detta sker.
  Jag antar också att ett kommande toppjobb internationellt riskeras om du du nu skulle kunna vara rakryggad och kritisera USA.
  Mej veterligen har jag aldrig hört dig fälla en enda negativ kommentar om detta land trots att dom dödar ett stort antal oskyldiga civila varje dag i Irak och Afganista.

  Förstår om mina frågor aldrig kommer publiceras på din blogg.
  Ni politiker har ju svårt för att svara på raka frågor och ställas mot väggen.

  Miodrag

 31. Det här är ju inte Carl Bildts blogg…skriv i hans gästbok istället!

 32. Hej Theres!Hoppas ni mår bra!Har du börjat plugga vad läser du för något?hoppas familjen mår bra!Fin sida=)Hälsa hem!Kram Karin

 33. Hej Karin! Roligt att du hittade hit. Ja jag har börjat plugga på komvux, läser upp lite ämnen. Det är tänkt att jag ska börja läsa till tandsköterska nästa år! Här är allt bara bra. Tittade in på din blogg, men det gick inte att kommentera. Ha det så bra. Kram Terese

 34. Hej
  Sitter o tittar i google om tryckande huvudvärk ,o då kommer din sida upp .Har läst om din sjukdom ,o jag känner igen mig .Imorgon skall jag gå till min läkare ,skall komentera med honon om det är möjligt att jag har fibromalgi(eller hur man skriver på svenska .Jag är en svenska som bor i Spanien (mallorca )sedan år 79 ).Har börjat sedan januarie att ha ont i kroppen (känner mig stel ,har svårt för att göra många vardaliga saker hemma ),men sen många år tillbaka har jag huvudvärk (ryckande värk ,har inte hittat någon medecin mot det,blir bara att stå ut .O jämt trött o orkeslös ,får dåligt samvete orkar inte göra någonting .Känner det som det är jag som är lat o inte vill göra någonting .Har blivit behandlat för depression ,för flera år sedan (men tack o lov så om jag i kontakt med en läkare som även använder homeopatia o blommdroppar Bach .Men jag börjar misstänka att det inte bara var depression ,utan en synyom utav fibromalgi).Sitter här vid datoren ,är jätte trött o har svårt för att hålla ögonen uppe .
  Tack för att du har en sida o talar om vad som händer med dig .
  En Hälsning från Mallorca

 35. Är det här en blogg ^^?

 36. Hej Terese !

  Googlade om fibro och fick upp din sida. Har inte fått den ”riktiga” bedömningen än av en reumatolog men min läkare på VC remitterade mig dit för en ”andra hands bedömning”. Jag undrar bara om det är okej att maila dig och fråga lite om din fibro ? Inte så många som förstår min situation och ibland känns det som att man pratar med en vägg. ”Jag förstår att du har ont, äter du nån värktablett lilla vännen ?” Hur trött är man inte på att höra det ? Jag vill träffa folk som har samma problem, som man kan prata med om det….. Skulle vara hemskt tacksam om du har orken, tiden och lusten.

  Mvh Linda

 37. Linda: Sjävklart är du välkommen att maila mig, bara trevligt att få lite nya kontakter! Min mailadress ser du inne på ”Om mig och min fibro”

 38. Hej fin sida du har.

 39. Hej!

  Kom gärna in och titta i vår butik! Kanske något som faller er i smaken.

  Mvh
  Kristina

 40. hej..såg ditt inlägg om läkarsekreterare…begriper inte riktigt..är du det idag? eller fortfarande planer på att bli det? Jag läser till det nu…/annika

 41. Hej Terese! Jag skulle bara vilja fråga dig vart du har hittat hello kitty kalsonger? min flickväns lillasyster är ”kär” i hello kitty, och jag lovade henne att köpa kalsonger till mig om det fanns.
  Du kan väl skriva till min hotmail: Eriksson_etnies@hotmail.com.
  Tack på förhand.
  Mvh Simon 20 år.

 42. hej
  kan du ta kontakt med mig.
  mvh jonna

 43. Hej Terese,

  Bra sida och vilka underbara bilder av Vilmer och Filipa!

  Interessant at lasa om din fibro, jag har precis blivit diagnoserad med ”Chronic Fatigue Syndrom” (vet inte vad det heter pa svedalska) samt har redan reumatism sa det kanns inte sa roligt just nu.

  Kramar till er alla.

  Yan

 44. Så det vanksa dop, eller kanske det redan skett.
  Det är underbart med barn, har själv en son på 4 som just nu somnat (23.55) men ack så god dom är.
  hälsningar från norr.

 45. Hej!

  Googlade efter scrapping saker och hittade din sida.
  Jag har också fibro och har haft det sen ca 15 år tillbaka. Har äntligen hittat en läkare som jag trivs jättebra med och kan sina saker.

  Nu ska jag leta vidare.

  Sköt om dig.

 46. Hej jätte fin block sida du har. Har du gjort den själv? Jag skulle vilja ha en fin bloggsida men kan inte göra så här. Men har ingen som kan hjälpa mig. kram hoppas allt är bra med er.

 47. En hälsning om tillfrisknande från en dito febrig bloggare. I förhållande till dig är mitt bloggande mycket amatörmässigt. Eftersom din blogg är en bland de allra mest kända seriösa bloggarna var jag inne och läste på den idag. För egen del har jag ambitionen att genom mitt bloggande väcka intresse för de frågor som jag brinner för, särskilt frågor kopplade till arbetsliv, ekonomi och politik. Jag har flera gånger hejat på det imponerande arbete som du och dina regeringskollegor utför.

  Gert Ohlin

 48. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6040602.ab

 49. Hej Terese.

  Oskar tog vaccinationen förra veckan det enda han kände av var ömhet i armen men det har nu gått över. Väldigt stolt är jag han sa inte ett knyst när de tog den på honom. kram

 50. hej!!
  jag förstår precis vad du pratar om
  känner själv ett stort tryck i huvudet, och allt du berättar om
  jag är också rädd för att det ska vara nåt allvarligt men inte vågat gå till doktor, för känns larvigt om det inte skulle vara nåt farligt
  kommer och går ibland här med, inte kännt det på nån månad nu, men kommit tillbaka igen
  ha du fått reda på vad det är du har än då? 🙂
  svara gärna via min mail om du vill
  hoppas du har blivit bättre iallafall 🙂
  MVH Janne

 51. bara nska en härlig fredag med mycket fredags mys

 52. HeJ! Jag hittade ett gammal inlägg där du beskrev en del om tryck runt huvud och ögon där det kändes som om du hade besvär med bihålerna. Har samma problem idag och undrar lite bara hur du gått till väga? Maila mig gärna på: Difeola_1@hotmail.com. / Tack på förhand

 53. hejsan….sitter och letar efter en smärtläkare.
  Funderar även på att bli medlem i en förening om fibro. Jag är en tjej, 32 år som har haft fibro i 11 år, varit sjukskriven i 10 år. Bor i skåne, utanför eslöv och blev väldigt glad när jag såg hur ung du var, i min ålder, som jag har letat. Inte för att äldre är svårare att prata med, men ibland behöver man i ens egen ålder att prata med. Du får gärna höra av dig.

  mvh ingela

 54. Mna undrar när man ser Carl Bildts och nu även hans hustrus resor världen över, dels till vilken nytta, och dels vad alltihop kostar.
  Bildt har ju själv i USA kallat sig för ”kung”, och det är ju helt i stil med att hustrun nu också säjer sig vilja representera Sverige utomlands. Hon talar med folk i Brasilien och Mexico, men att vara med vid omröstningar i EU, det är inte intressant.

  Läste idag att ett pensionärshem i Timrå beslutat att de gamla där får i fortsättningen endast två koppar kaffe och högst 3 dl mjölk per dag. Enbart en av paret Bildts resor skulle mer än väl kunnat kompensera detta sparande.Sverige läcker pengar åt alla håll, och Bildt är ett av läckagen

 55. Hej Terese!

  Mitt namn är Daniel och jag skulle behöva lite tips från dig.

  Jag har träffat en kvinna som är underbart det bästa som har hänt mig i mitt liv.
  Vi har varit ihop i 2 år.

  Hon heter också Therese 30 år i oktober och har fibromyalgi sedan 4 år.
  Man kan beskriva henne på samma sätt som du beskriver dig själv: ambitiös, galen, kontrollfreak, omtänksam, pedantisk, kreativ, snäll, stressad och trygg.

  Vi har haft underbara tider men också mörka tider, då ibland allt jag gör blir fel.
  Exempel Therese har vissa perioder som hon har extra ont än vanligt och då blir hon deprimerad och stressad. Det kan räcka att jag frågar en sak två gånger då blir hon arg och tycker att jag inte fattar någonting att jag är trög, eller så masserar jag hennes fötter som jag alltid brukar men hittar inte just det punkt där hon har mest ont blir hon irriterad och säger att jag gör fel och förstår inte varför jag inte kan massera som hon önskar.

  Ibland går hon upp flera gånger mitt i natten för att hon har i kroppen vilket jag förstår, men de dagar sover även jag. Det påverkar mitt humör för att jag behöver också min sömn för att jag ska vara på topp form och ta hand och hjälpa Therese med det hon behöver.
  Ibland är det så svårt att vara glad och positiv och glömmer bort allt hon går igenom just då.
  Men att läsa bloggar som din påminner mig vad jag måste tänka på och göra för att göra min kvinna lycklig.

  Det jag vill fråga dig är hur samarbetar du och din man i de jobbigaste perioder.

  Hon säger att det är hennes försvarsmekanism att bli arg när hon egentligen är rädd och ledsen och att hon behöver just då bekräftelse på att hennes rädsla för att jag ska sluta älska henne endast är något hon har för sig
  .
  Jag älskar henne och vet att hon inte klarar av vissa saker pga. Fibromyalgin, vilket jag är medvetten om då för mig är kärlek mycket viktigare.

  Nu till juni tar hon sin examen och blir Socionom och har redan fått jobb. Kanske då blir det en ändring.

  Tack i förhand ser framemot att höra från dig.

  Med vänlig hälsning Daniel F.

 56. Carl!
  Visa din styrka i fördömandet av israelernas arroganta angrepp av fartyg på internationellt vatten.

 57. Koppplade upp mig och hittade din blogg. Jag har fyllt 78 och haft fibro i hur många vet jag knappt. Det känns så intressant att ta del av era berättelser.

  Livet består av många glädjeämnen mitt uppi allt elände och många gånger blir det som en balsam för både kroppp och själ.

  Många gånger undrar man (:Finns det någon som riktigt kan FÖSTÅ den situtaion vi lever i som har fibro,?

  Jag tror det är viktigt att det finns ett forum, där man kan dela med sig både av sorg och glädje

  När allt känns som livet skulle rasa samman .Smärtan som rusar runt i kroppen det sticker ,bränner, nästan som ett eldhav. Kroppen känns som en stor blyklump.
  Huvudet som dagen efter Gråten sitter i halsen. Vem vill lyssna elller orkar lyssna, det är då ett tfn samtal kan betyda så mycket..
  Vem som ringer betyder kanske inte så mycket ,utan att få prata om något annat.
  helt enkelt bryta den onda cirkeln.

  Jag har en dikt som jag citerar ibland:

  Om i en ödslig skog
  Ångest dig betog
  skulle ett hastigt möte
  vara befrielse nog.

  Säga ett ord eller två
  gjorde det lätt att gå
  Alla människors möte
  borde vara så.

  Önskar all gott som läser denna häslning!

  Karin I Småland

 58. hejsan!ja e 5barnsmamma älskar mina barn de underbara barn a ja säger ej bara för att de e mina barn det e sant a ja e stolt att vara deras mamma:)varför kontakta ja dig ju ja skulle vilja komma kontkta me ensamståendemammor a vill dela me min a mina barns resa om livet,kärlek a hopp..ja a mina barn uppskatta livet som det e a vi
  vill ge andra
  våra energiglädje till andra så de kan ge vidare:)

  mvh remita perez

 59. I like the helpful info you provide in your articles.
  I’ll bookmark your weblog and check again here frequently. I am quite sure I will learn a lot of new stuff right here! Best of luck for the next!

 60. The water temperature should really not exceed 40
  degrees, the temperature of ironing really should not exceed 150 degrees;.
  Like a effectively known reality, the appetite is not the only
  reason why you cannot lose weight.

 61. Caution should be given when treating elderly pets or those with existing health problems.

  Frontline Plus is not only labeled as flea control but it also prevents and kills
  ticks. Always treat your house before your pets if you already have a serious
  infestation; otherwise, the fleas will jump right
  back on as soon as the dog is out of the bath.

 62. We attend almost all of the festivities throughout the yr and
  also have realized a great deal over time. There is not something that I can say irritated me with regards to the Anolon Superior
  10-Piece Cookware Set other compared to the fact they should handled
  with care in terms of cleaning them.

 63. Hello! Someone in my Myspace group shared this website with us so I came to
  take a look. I’m definitely enjoying the information. I’m bookmarking and will be tweeting this to my
  followers! Great blog and superb style and design.

 64. Hand-held models are really easy to make, and therefore are an
  amazing craft and academic work for anyone with a
  kids, teaching both problem solving as well as some of your principles of hydraulics.
  Good electrical flow may be determined by a provider of kitchen electrical
  supplies. When compared with a regular no cost standing fridge this one particular is
  scaleddown in dimensions and the inside depth is generally
  as much as 27 inches whereas the standard fridge is as much
  as 32 inches deep.

 65. I am really inspired along with your writing talents and also with the format to your weblog.
  Is that this a paid subject or did you customize it your self?

  Either way stay up the nice high quality writing,
  it is rare to look a great blog like this one today.
  .

 66. I visited many—-sites—-however—-the audio feature—-for audio songs existing—-at this web page—-is really—-marvelous—-Replica Prada handbags,http://ilmutambang.com/about-us.php

 67. Hej,

  Jag undrar bara vad denna gästboken heter? Vad är det för plugin alltså?

  Letar själv efter en bra och simpel gästbok till min blogg och jag gillade denna väldigt mycket! Så om du skulle kunna hjälpa mig så vore det mycket tacksamt 🙂

  Tack på förhand!

  Mvh, Chris.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: