Slutet gott…

30 april 2010 kl. 21:29 | Publicerat i Allmänt, Sonen Vilmer | 3 kommentarer
Etiketter: , , , , , ,

Från mammaledig till arbetslös. Idag är det första dagen som arbetslös efter att ha varit mammaledig i ca 13 månader, känns alltid lite knepigt. Det här första året med Vilmer kommer aldrig tillbaka och vem vet, man kanske aldrig mer får uppleva ett första år och mammaledighet igen. Det får vi se.

Var till arbetsförmedlingen idag och skrev in mig. Jag kommer få en kallelse till ett möte med min handläggare. Eftersom jag blir satt i ett visst fack då jag inte kan ta vilket jobb som helst pga min fibromyalgi så måste jag tillsammans med handläggare kartlägga lite mer noggrant vilka yrkeskategorier jag kan ta mig an. Jag kan inte låta bli att hoppas lite på att jag inte kommer få något jobb alls. Det skulle vara skönt att kunna vara ”ledig” ända in i det sista innan jag ger mig in i studier i nästan 2 år. Det ska man väl inte prata högt om…men hoppas måste man ju få göra 😉

Förkylningarna går skapligt här. Filippa är snuvig, men är pigg och har varit i skolan. Min ena näsborre är fortfarande tät, men det har stannat vid det. Får hoppas inte det blir något värre. Det blev inget badhus idag, det stängde redan vid 12. Så Filippa har lekt med kompisar istället.

Till middag idag panerade vi rödspättafileér och gjorde potatismos till, riktigt gott var det. Till och med Vilmer åt mycket av det. Blev lite kvar så imorgon provar vi med det igen så får vi se, kanske var det bara en engångsförteélse…Efter middagen bjöd vi hit Maria på kaffe, Filippas kompis mamma. Hon hade med sig yngsta dottern Tilda som bara är 3,5 månad äldre än Vilmer. Det blev kaffe och lite lek!

Nu ska jag fortsätta äta chips och dricka mitt vin 🙂

Annonser

3 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Cheeses hela kommentaren försvann för jag skrev fel i adressfältet =(

  Härligt att du ätit aktivitetspiller så jag fick uppdatera mig långt för att hänga med. Trots förkylning och läkarstudier. Du sköljer väl med näskanna och saltvatten?!

  Vad bra att skolan har möjlighet att ordna simskola så tidigt och intensivt, i min jobbkommun är badhuset privat och vi har knappt tillgång till äventyrsbadet eftersom det mest leks där.

  Vad har du för jobbakgrund och vad skulle du vilja göra? Hur långe har du haft eller snarare vetat om fibromyalgin?

  Skön helg till er alla.

 2. Har tänkt samma här att tide som föräldraledig kommer inte tillbaks. Att uppleva allt som det innebär att få ett litet barn osv… Hoppas din önskan blir som du vill med jobb m.m… Som sagt – önska kan man ju… Han fin helg!

 3. Vad är det du har tänkt att plugga?
  Jag är också riktigt inne på det till hösten, tänkte ringa o prata med nån syo till veckan.

  Jag förstår att det känns lite vemodigt för dig..men såklart du kommer få bli mammaledig iaf en gång till 😉
  Vem vet, kanske vi blir det samtidigt ;):P
  Vi tänkte börja försöka till sommaren…

  Kramar


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: