Stolt stoltare STOLTAST

19 april 2010 kl. 13:14 | Publicerat i Dottern Filippa, Sonen Vilmer | Lämna en kommentar

Utvecklingssamtal på skolan förra veckan och man gick därifrån hur stolt som helst. Filippa klarar sig utmärkt i skolan och det känns väldigt bra. Det kommer inte bli några problem att gå över till ettan, hon funkar som om hon skulle gå i ettan redan. Läser, skriver och räknar jättebra. Hon har utvecklas och tar för sig mycket mer nu än i höstas. Imorgon kommer nog jag och Vilmer vara med i skolan, hade tänkt vara med en dag under våren och snart ska de ha 4 veckors simskola så då går hela maj bort och sedan är det inte långt kvar till sommarlov. Filippa ville så gärna att vi skulle vara med så jag hoppas det är okej för fröken också imorgon.

Natten gick vädligt bra om vi ska gå in på något helt annat. Jag och Vilmer lade oss i Filippas säng istället eftersom när vi kom ner till sovrummet så ligger det två sömntutor och snarkar som bara den, Vilmer var ju lite orolig och gnällde en del också. Han somnade och vaknade faktiskt inte förrän vid halv 5 igen, ammade och sedan vaknade för dagen vid 7.15. Men han är ganska gnällig nu och verkar inte vara på humör, han är dålig i magen också vilket han har varit i några dagar men imorse var det verkligen löööööst. Rann som vatten, fick ställa honom i duschen två gånger. Jag undrar om det är reaktion på sprutan han tog förra veckan eller om det är tänder på gång. Är ju ganska svullen i tandköttet och han dregglar en hel del.

Just nu är det två kompisar här hos Filippa, jag och Vilmer blir genast strandsatta känns det som. Kan inte göra så mycket när det är kompisar här, men ska väl ta och gå ut en sväng igen sedan. Han älskar ju att vara ute och det var nog den enda gången han inte gnällde idag då vi cyklade ner och hämtade storasyster på skolan.

Nej nu är det dags att göra nytta trots värk, värk, värk!

Annonser

Kommentera »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: