God fortsättning

01 januari 2010 kl. 13:44 | Publicerat i Allmänt, Dottern Filippa, Hem och inredning, Sonen Vilmer | 2 kommentarer
Etiketter: , , , , ,

Hej på er!

Var ett tag sedan jag uppdaterade. Vi mår alla bra, eller det är i alla fall som det brukar. Julen var mysig med mycket god mat som vanligt och barnen är nöjda (och även vi vuxna) med julklapparna. Själv fick jag ett par snygga trosor av mannen i julklapp, vi har varit tillsammans i snart 14 år och detta var första gången jag fick underkläder av honom 😀 Jag fick också ett namnsmycke med barnens namn på. Dottern fick som sagt sitt efterlängtade Wii och Guitar Hero så här spelas det nu för fullt både gitarr, bowling och tennis. Vissa dagar vaknar jag av en grym träningsvärk efter att ha spelat…haha. Nyårsafton var väldigt lugn, vi var bara hemma och gjorde ingenting. Kändes riktigt skönt faktiskt, somnade i soffan strax efter 12!

Julaftonsmorgon

Julaftonsfin!

Juldagenfin!

Vi har börjat med barnens rum, lilleman måste ju få ett eget rum snart där han kan ha sina saker så det första vi har fått göra nu är att börja med rummet som Filippa ska ha, vilket blir lekrummet. Vi flyttade garderoberna i hennes rum då vi tyckte dom skulle göra sig bättre på en annan vägg. Sagt och gjort så drog det med sig mycket annat för där de stod fanns varken golv, tak eller ”vägg” och dessutom satt det ett stort luftrör under garderoben. Vi fick ta hit en gubbe som fick lösa det här med röret och helt plötsligt var vi nästan 1000 kr fattigare! Tak har vi fått beställa nu och det  går på nästan 800 kr plus att vi får byta hela golvet där inne……så det är inte bara! Tapet som vi (och dottern) har valt ut är Midbecs stjärntapet i rosa som vi ska ta som fondvägg, den ska sitta där sängen ska stå och därför sluta vid sängens fotända. På så sätt ramar vi liksom in sängen. Sedan blir det vit tapet eller färg (har inte bestämt än om vi ska ta tapet eller måla) som ska matcha den vita stjärnan.

Nu måste jag tyvärr kila, men uppdaterar med lite mer saker senare!

Hoppas ni har haft en bra jul och nyår i alla fall!

Annonser

2 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. jasså det blev den tapeten hos er med 😉 Den var lite krånglig att tapetsera med tycker jag, men den blev väldigt fin på plats:)

  2. Låter härligt 🙂
    naaw så stilig han var då 🙂 🙂
    ha en bra fortsättning 🙂
    kraam


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: