Lördag och äntligen lite sooool

21 november 2009 kl. 12:56 | Publicerat i Dottern Filippa, Sonen Vilmer | 1 kommentar
Etiketter: , , , , , ,

Gud så skönt med lite sol, vi har haft regn och mörker i flera dagar så lite sol var behövligt nu. Dessutom fick jag sova underbart gott inatt också. Vilmer somnade strax efter 20.30 och vaknade inte förrän 01.30, sedan vaknade han kl.3 och 06.30, somnade om och steg upp med pappa vid halv 9 tror jag. Själv sov jag en timma till 🙂 Vad mycket det gör för kroppen och humöret när man får sova ordentligt, de nätter som Vilmer vaknar en gång i timmen får jag krypningar i kroppen hela dagen sedan.

Precis som väntat så fick vi beskedet från läkaren igår att vi skulle avvakta med Vilmers feber. De tog sänka och blodvärde på honom som visade bra och eftersom han är pigg för övrigt så tyckte läkaren att vi skulle vänta och se. Jag glömde dock att fråga läkaren om svininfluensavaccinet, om Vilmer måste vänta med den så länge tempen är förhöjd eller om det går bra att ta den. Får ta och ringa till bvc på måndag och höra.

Filippa har gått med i Facebook, hon ville också ha en hemsida där sa hon 😀 Så vi hjälpte henne med det och hon är verkligen duktig. Skriver in sitt lösenord själv och sedan kollar hon runt på sina vänner och skriver till dom. Vi håller självklart koll på vad och till vem hon skriver till. Men det är lite roligt att hon försöker skriva helt själv, tex till pappa hade hon skrivit: hej din lila tog? (hej din lilla tok)
Pappa svarade med ett Haha
och Filippa skrev igen: mä din buse unge
Hon har också skrivit såhär: hej pappa jag undrar vad du jör kram

Tycker det är väldigt bra träning för henne att få sitta och skriva sådär, märker att på vissa ord som det är K tror hon det är G istället, ibland blandar hon ihop Å, Ä och Ö så då frågar hon gärna. Förutom att vara på facebook nu så går hon in alldeles själv på olika spel på nätet, memory, barbiespel m.m. Hon går också in på Youtube och Spotify och lyssnar på musik. Tycker det är bra att hon lär sig hur datorn fungerar och hon tränar också motoriken.

Just nu kör Niklas in Filippa till stan för hon skulle få följa med en kompis och hennes familj till badhuset!

Här var vi till ögonläkaren. Filippa hade fått droppar i ögonen och det var sååå jobbigt att sitta och vänta på att dropparna skulle verka!

Vilmer vad såklart med när storasyster var till ögonläkaren, han satt helnöjd där i vagnen hela tiden och hade koll på farmor som var med!

 

Annonser

1 kommentar »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Ja, visst är det så härligt med sol 🙂
  Sömnen är verkligen viktig och som du skriver så påverkar det så hemskt mycket.
  Hoppas lillemans tamp rättar till sig snart då men skönt att alla prover var bra åtminstone.

  Ja, det ska bli spännande att se ifall den hjälper mot alla mina mardrömmar. Ska återkomma om det 🙂

  Ha en bra dag du också 🙂
  Kramar!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: