Värsta mamman?

25 oktober 2009 kl. 22:50 | Publicerat i Nyheter | 1 kommentar
Etiketter: , , ,

Den brittiska singelmamman lämnade sina fyra småbarn ensamma hemma när hon var ute och drack.
Barnen upptäcktes när den äldsta flickan, en fyraåring, hängde ut från fönstret och grät och ropade ”Var är mamma?” – ett dygn senare.

Den 22-åriga singelmamman drack en flaska vin och snortade kokain med sina vänner, efter att hon lagt sina döttrar, 3 och 4 år, och sina söner, tre månader och 1 år gamla, för natten.
Sedan gick hon ut för att fortsätta festa på olika barer och efterfester. Hon kom inte hem förrän halv elva kvällen efter.

Bebis uttorkad

Men då hade polisen redan hämtat hennes barn.
Det var grannar till barnfamiljen som upptäckte den desperata fyraåriga flickan i fönstret och larmade polisen. När de kom in var huset nedskräpat med öl och vinflaskor. Ettåringen låg ensam i ett rum i en urinindränkt babysäng. Hans lillebror låg och grät i en resesäng utan filtar i en full blöja. Han var smutsig, gråaktig i hyn och uttorkad.
Den treåriga flickan hade lyckats klä på sig själv, medan hennes storasyster – som var den som var mest upprörd – hade dragit fram stolar till köksbänken för att försöka hitta mat och göra en flaska välling till sin bror.

”Den värsta mamman”

I går inleddes rättegången mot mamman i Blackburn. Alla hennes fyra barn har tagits omhand av myndigheter och hon får bara träffa dem under övervakade besök.
– Hon måste vara den värsta mamman i hela landet, säger en upprörd granne till Daily Mail.

Domen kommer nästa månad.

Artikeln är från aftonbladet.se

Åh man blir så arg när man läser sånt här, hur kan vissa få vara föräldrar? När det finns så många som längtar efter barn men som inte kan få? 22 år gammal och ensamstående med fyra så små barn, man undrar ju varför ingen har reagerat tidigare. Det var säkert inte första gången hon lämnat dom helt själva!

Annonser

1 kommentar »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Åh ja, man blir verkligen ARG när man läser sånt här och som sagt, vem vet hur länge detta har pågått? Stackars barn säger jag då bara, jisses vad jobbigt de måste ha det, inte klokt!

    Tack för den fina kommentar vännen!
    Ja, mitt hår är som du sa, hemskt tjockt. För tjockt enligt mig ibland då det är svårt att sätta upp i frisyrer och sådär, aldrig är man ju nöjd 😉 Har fått höra att jag är lite dålig på att slänga in foton så ska försöka ändra mig.

    Läkaren har inte ringt ännu men känner mig faktiskt något bättre idag 🙂

    Kramar!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: