Fan

30 juli 2009 kl. 09:37 | Publicerat i Allmänt | 6 kommentarer

Svärmor ringde nyss och sa att hon blivit smittad av streptokocker, började inatt så hon var iväg imorse och testade. Vi som var där igår, hon gosade och bytte blöja på Vilmer. Kramades med Filippa. Man kan ju alltid be till de högre makterna att barnen inte blir sjuka. Jag vet inte om jag vill säga det, men igårkväll började jag känna lite i halsen och det sitter kvar även idag. Vet inte om det är det vanliga halsont som jag brukar känna av rätt som det är eller om det är streptokocker på g även för mig? Svärfar lär väl få det också eftersom han verkar ta hand om kusin H (hörde honom i bakgrunden när jag pratade med svärmor)

Nu till det tråkiga, vi har ju dopet på söndag. Hur gör man? Kusin H ska egentligen vara smittfri till söndag, svärmor är inte smittfri förrän lördagkväll/söndag. Om det är så att inte någon utav oss i familjen åker på detta så vi kan ha dopet kan svärmor och kusin H komma på dopet? Hur lätt smittas det när man är på avstånd? Iofs så är det ju svärmor egentligen som ska hjälpa till att duka fram och så….åh att allt inte kan flyta på som det ska utan det alltid ska vara något!!!!

Annonser

6 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Äter dom bara penicilin för det så ska det inte smitta alls har jag hört men det vet man ju aldrig. Du kanske kan ringa till rådgivningen och fråga? 1177 är numret
  Fast å andra sidan så blir ni inte smittade från gårdagen så tror jag inte att det är någon större fara på söndag heller. Dom får väl helt enkelt hålla sig på avstånd från er under den dagen. Och behövs det så säg till så hjälper jag dig med dukningen 🙂

  • Ja precis så tänkte jag också, att om inte någon utav oss blir sjuka så är det nog ingen större fara. Vet du hur det är med svinkoppor? Hur länge smittar sånt eftersom H har det i ansiktet? Det kommer ju en hel del barn på dopet och alla har ju rätt att veta om både streptokockern och svinkopporna så får de bestämma själva om de vill komma eller inte om svärmor och H kommer. Tack för erbjudandet, hör av mig om vi behöver hjälp.

 2. Usch, vad jobbigt! Och så typiskt att dets ka komma nu då. Jag hoppas verkligen att det inte är detta som du har lite känningar av.
  Jag tycker också att du ska ringa 1177 och fråga lite.

  Okej, jag förstår verkligen dig ang träningen, inte alls kul.

  Ja, den heter så och är jätte fin! Men var beredd på tårar!

  Tack, jag hoppas på en bra dag för er också 🙂
  Många kramar!

 3. Stepto hade ju Ozzy för ett par veckor sen, sköterskan sa att Ozzy skulle va smittfri efter 2 dar, så blir ingen annan sjuk så är det ju ingen fara med just det på söndag då =)

 4. Hm, hade inte läst nedanför… hade han streptokocker på foten oxå? och svinkoppor… jisses….
  Han kanske borde stanna hemma?

  • Ja svinkopporna fick han väl från foten antar jag. Jag tror bara han hade en svinkopp i ansiktet och har han inte fått fler så borde det gå bra på söndag…bara den har torkat. Men jag hoppas väl att de ser till och säger till honom att han inte ska vara och ta på folk, lite onödigt.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: