Kliar i munnen?

06 juli 2009 kl. 20:15 | Publicerat i Allmänt, Sonen Vilmer, Värk, känsligt | 5 kommentarer
Etiketter: , , , , , ,

Vilmer ska ständigt ha sina fingrar och händer i munnen, undrar om det redan börjat klia? Trodde i början att han skulle bli en tum/fingersugare istället för napp, men än så länge tar han nappen. Dock använder han den inte alls mycket, men ligger han i sängen eller vagnen och skriker så är det oftast nappen han vill ha. Tänk om det är tänder på g redan. Ser en vit liten prick i munnen på honom men det kan ju iofs dröja jättelänge innan de kommer upp. Filippa fick sin första tand vid 7 månader och jag minns att hon dreglade som en tok i flera månader innan.

Visst syns det att han har blivit större och fått lite mer hull på sig? Tänk att han vägde 2600 g när vi kom hem från BB, så liten och späd!

Igår fick jag lite sovmorgon, så himla skönt. När Niklas gick upp med Vilmer var det tänkt att jag skulle gå upp jag också efter en liten stund så Niklas kokade ju kaffe till mig som han brukar göra. Men jag råkade visst somna om och sov i alla fall en timma till, det var nog välbehövligt skulle jag tro. Vaknar man efter ungefär 2-3 timmar varje natt behöver man det där lilla extra ibland. Vilmer sover oftast mellan 21-02 (ibland till 03) och sedan vaknar han ungefär med 2 timmar mellan fram till 7-8.

Idag blev vi bjudna på mat hos svärföräldrarna. Niklas åkte iväg och jobbade och Filippa åkte till en kompis. Jag stannade kvar hos svärisarna ett tag och helt plötsligt var klockan ganska mycket så då fick vi kvällsmat också. Svärfar åkte och hämtade Filippa hos kompisen eftersom vi bara har en bil nu och den har Niklas till jobbet. Kusin Hampus kom dit han också och skulle sova där och det var då inte lätt att få med Filippa hem sedan. Om det var okej för mig fick hon sova kvar där hon också om hon ville. Det ville hon såklart eftersom det var flera månader sist. Filippa frågade faktiskt härmodagen varför hon aldrig får sova där eftersom kusinen får sova där jämt, så nu fick hon ju det 😀 Passade väldigt bra också eftersom jag har gått med jordens huvudvärk hela dagen (ovanligt va?) Även varit lite illamående som jag kan bli när jag får en speciell huvudvärk. Häromdagen hade jag även lite synrubbningar så nu väntar jag bara på att få ett riktigt migränanfall!

Så nu är det så lugnt här, Vilmer vaknar dock lite då och då för nappen men annars är det lugnt. Ska krypa ner i soffan och kolla på en film tror jag. Fireproof kanske? Ja det får det nog bli!

5 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. vad kul att Filippa fick sova över hon också 🙂 dom får tälta i trädgården någon gång hon och Hampus, det är mysigt fast lite läskigt kanske

    • Ja det kan ju va mysigt…men jag tror nog inte riktigt Filippa vågar det faktiskt. Hon är ju lite feg.

  2. Skoj att Filippa fick sova över hon med. 🙂

    Visserligen får en del sina tänder tidigt men det kanske bara är spännande att känna fingrarna i munnen? 🙂

    • Ja jag tror nog det är så att det är spännande att ha dom i munnen snarare att det är tänder på gång redan.

  3. ohh! jag vägde också 2600 gram när jag föddes =)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: