Lugn dag

29 april 2009 kl. 18:37 | Publicerat i Allmänt, Dottern Filippa, Sonen Vilmer | 1 kommentar

Har varit en relativt lugn dag idag. Natten var dock inte sådär jättelugn tycker jag, Vilmer vaknade en hel del och gnällde och ammade. När vi gick upp hade Niklas kört Filippa till dagis och när han åkte till jobbet sedan så försökte jag få Vilmer att sova, det gick ju inte så bra. Han var ganska orolig så jag fick springa mellan vagnen och spisen hela tiden då jag lagade mat. Fick ta upp honom till slut och ha honom på armen under tiden jag lagade klart maten, då somnade lillskiten men så fort jag lade ner honom i vagnen igen så började han gnälla. I samma veva ringde svärfar som var och hämtade Filippa på dagis och han säger att hon ville åka med honom hem och äta där så jag fick sätta mig och äta själv….

Efter maten gick jag ut och tog upp de där högarna som jag samlat ihop i rosenrabatten igår, fortfarande med en orolig Vilmer i vagnen. När jag hade två högar kvar kom min mamma hit och hälsade på, under tiden jag tog reda på de sista högarna tog mamma en sväng med vagnen. Filippa kom hem också men det dröjde inte länge förrän hon hade ringt hit en kompis. Vi fikade och satt och pratade medans Vilmer faktiskt sov bra för en gång skull. Efter ca 3 timmars sovande vaknade han och då var det enbart mat som gällde så det var bara att slänga fram tuttarna 😀 Efter han ätit så vaknade han till så mormor fick i alla fall se hans ögon en liten stund innan hon var tvungen att åka. Sedan var han vaken i lite mer än 2 timmar så nu har han nyss somnat igen.

Har mycket värk idag också så nu ska jag försöka få Filippa i säng, hoppas på att Vilmer sover snällt i sin fina korgsäng så jag får ligga helt själv i soffan och titta på Greys Anatomy.

Annonser

1 kommentar »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Skönt att det rullar på hos er 🙂
    Jag önskar dig och din familj en riktigt trevlig valborg nu!
    Kramar!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: