Dålig sömn

27 januari 2009 kl. 17:19 | Publicerat i Dottern Filippa, Gravid med bebis nr 2, Värk, känsligt | 4 kommentarer
Etiketter: , , , , , , , , , , , , , ,

Har sovit riktigt uselt inatt, börjar bli fler och fler sådana nätter. Jag överdriver inte om jag säger att jag var upp på toaletten en gång i halvtimman hela natten. Bebisen trycker på blåsan och så fort jag rör mig i sängen får jag sammandragningar och det gör också att jag känner mig kissnödig. Jättesvårt att hitta bra sovställningar då jag har lätt för att få andnöd, det trycker liksom åt alla håll nu! Hade Filippa bredvid mig inatt och det gör ju sitt också, märks att jag sover mycket sämre med henne bredvid mig. Jag hade tydligen varit upp imorse och skrämt Niklas när han skulle till jobbet, men det kommer jag inte ihåg alls. Han sa att jag knappt hade ögonen öppna, vilken syn va? En naken gravid kvinna med halvöppna ögon skrämmer slag på mannen sin på väg till  toaletten 😀

Idag var dags för barnmorskebesök och allt såg bra ut. Fortfarande lite äggvita i urinen men så länge blodtrycket är bra och lågt så är det ingen fara alls. Bltr låg på 100/65. SF-måttet (magmåttet) låg bra och följde kurvan och bebisens hjärtljud låg idag på 144 (de andra gångerna har de legat på 146 och 140) Fick lite broschyrer om amning och förlossning. Känns lite mer påtagligt nu när man pratar om sånt, då vet man att det inte är långt kvar. Bm frågade om jag hade fått tid till Specialist mödravård för att prata om förlossningen och det har jag ju fått, ska dit den 9 feb. Hon sa att det är mest troligt att det blir snitt den här gången också eftersom jag hade det sist.

Ja så var det här med Niklas jobb, de fick inte veta något idag. VD:n kommer imorgon istället så då får vi väl se vad de säger och om de får reda på hur det blir.
Malin, han jobbar inom industri och verkstad. Jobbar som CNC-operatör, fräser tror jag. Han är medlem inom Metall och det står ju ganska mycket om just Metall nu, att de förhandlar och har sig lite överallt eftersom det är kris på de flesta ställen.

Så fortsätt håll tummarna! 😀

Dagens fråga från dotternVet du vad en långtradare är? Det är en lååååång kyss (så kommer hon och ger mig världens längsta puss) Det har jag lärt mig från Eva och Adam! :mrgreen:

Annonser

4 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. gullig hon är då ”långtradare” hihi

 2. Ja Terese, nu börjar BF närma sig:)
  Förstår att det börjar bli knöligare & knöligare att sova…
  Kram

 3. Jag förstår att du har svårt för att sova nu, jobbigt!
  Vad skönt att allt gick bra hos bm då 🙂
  Okej, ja det har ju varit mycket inom det också nu men självklart fortsätter jag att hålla tummen!
  Hehe, lång puss, så söt hon är 😉
  Kramar!

 4. vad kul att vi ligger så lika 🙂
  vet du om det är en tjej eller kille?
  jag har också jättesvårt att sova nuförtiden. Sover ett par timmar, vaknar, sover ett par timmar, toa, sover ett par timmar osv. segt är det!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: