Sjukt

18 januari 2009 kl. 10:57 | Publicerat i Allmänt, Dottern Filippa | 3 kommentarer
Etiketter: , , , ,

Igår gick det i ett så jag hann inte sitta vid datorn. Vid halv 12 åkte vi och hämtade upp en kompis till Filippa och sedan bar det av till det nya leklandet i stan som öppnade vid jul. Där fick tjejerna leka och busa i någa timmar. Sedan var det bara hem och lämna av kompisen och sedan direkt hem till Emma för att fira henne som fyllde år under veckan. Där blev vi bjudna på en massa godsaker. När vi åkte hem sedan svängde vi förbi affären för att köpa med oss lite lördagsgodis, inne i affären började Filippa klaga på att hon hade ont i magen. Hon var alldeles blek i ansiktet gumman, trodde först (eller hoppades i alla fall) att det bara hade blivit lite för mycket med gott under dagen och det var därför hon hade ont. Väl hemma så  lade hon sig i soffan och sedan dröjde det inte länge förrän det drog igång med kräkningar. Ungefär var tjugonde till trettionde minut kräktes hon hela kvällen och natten fram till kl.3, sedan lugnade det ner sig så hon sov fram till 10. Nu har hon spytt en gång på fm. Så den här magsjukan var lite värre än förra gången då det var väldigt lindrigt, inte ens jag och Niklas fick det då. Får se om vi har den turen den här gången också att inte bli smittade, men jag är väldigt tveksam till det. Det värsta är ju att man har hört och läst att det inte ska vara någon höjdare att vara magsjuk när man är gravid, det är ju inte värst kul vanligtvis att ha det men som gravid ska det tydligen vara tusen gånger så värre…..nice. Men det är som det är det! Hoppas bara jag klarar mig över tisdag eftersom jag ska på både glukosbelastning och till läkaren för att undersöka knölen, sedan kan det komma i såfall.

På leklandet

 

Mammas lilla sjukling

Annonser

3 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Vad jobbigt, stackars tjej!
  Har du hört att man ska svälja hela vitpepparkorn för att förrebygga magsjuka? Det brukar faktiskt hjälpa många. Det är en gammal hiskur. Jag hoppas ni klarar er, jobbigt nog med en sjukling ju.

  Ja, det är skönt att slippa febern nu 🙂
  Ojdå, du måste ju verkligen komma iväg till doktorn, är ju orolig för dig!

  Ha en bra dag, kramar!

 2. Usch & fy för magsjuka:(
  Tur att det brukar gå över lika fort som det kommer & hoppas verkligen att du klarar dig!

  Du har en utmärkelse att hämta hos mej!
  Kika in vettja:)

  Kram

 3. Stackars lilla knyte!! Hoppas innerligt att hon mår bättre snart och att ni andra klarar er från detta. Tack för igår!! Super trevligt var det 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: