Julklappar

29 november 2008 kl. 10:51 | Publicerat i Allmänt, Dottern Filippa | 2 kommentarer
Etiketter: , , , , ,

Det är ett dilemma det här med julklappar och dessutom födelsedagspresenter mitt upp i allt. Igår var vi in till stan och sprang efter klappar hela dagen. Men ändå vart vi inte klara! Den svåraste att köpa till är Filippas kusin H, han får ju så himla mycket av alla andra. Dessutom har vi ju dragit ner på summan i år eftersom vi inte har möjlighet att köpa som vi har gjort förut. Då blir det ännu svårare eftersom allt kostar så himla mycket. Men vi köpte i alla fall en fin huvtröja till H i julklapp, eftersom han öppnar jättemånga paket till jul så gör det inte så mycket om det bara blir en klapp från oss. I födelsedagspresent vet vi inte än, men vi ska åka in och kolla vidare idag. Till de andra kusinerna är vi klara och det blev sällskapsspel, pysselbok, pennor och kläder.

Till Filippa då, egentligen inte svårt att köpa till. Vi har i alla fall köpt en stereo, den cd-spelaren hon har är trasig så hon brukar ta våran hela tiden. Så nu tänkte vi att hon skulle få en egen. Sedan köpte vi musfällan (spel), kista med fyra princessklänningar plus matchande hårband i, sminklåda, hello kitty sminkväska, hello kitty duschgel. Hon får också en dvdbox som vi beställt och pysselbok. Hon har också pratat om en spindel som ritar med olika färger, funderar på att köpa den. Sedan ska hon få jeans (men det måste hon med och prova) och klänning. Vad det blir mer får vi se, vi måste kolla upp hur vi ligger till med summan hittils.

Som sagt ska vi åka in till stan snart och kolla mer klappar, sedan ska vi åka och se på Mora Träsk med Filippa!

2 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Den där spindeln har W pratat massor om också. Har ingen koll på vad den egentligen gör. Har fått för mig att det är batteri och sen ritar den en massa cirklar av sig själv. Hmm, är det så kul att sitta och se på? Vet du mer? Ha en trevlig första advent.

  2. Hej! Den där spindeln har Ofelia. Den ritar olika mönster på papper. Man kan själv ställa in den. Egentligen helt meningslös men barn gillar ju sånt… Ofelia får oxå Hello Kitty väska och duschgel i julklapp!
    Såg att vi har samma lampa med. Den svarta från IKEA.

    Ha det!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: