Fem myror är fler än…teater

12 oktober 2008 kl. 16:06 | Publicerat i Dottern Filippa | 4 kommentarer
Etiketter: , , , , , ,

Vi har idag varit på teater med Filippa, Fem myror är fler än fyra elefanter. Den var faktiskt väldigt bra och bara en timma, helt lagomt. Filippa sjöng med för fulla muggar, hon kände ju igen alla låtar de sjöng 🙂

Blev tyvärr lite mörkt...här pratar de om bokstaven A

lattjo lajbanlådan var naturligtvis med!

Annonser

4 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Hej. Jag hittade din gamla blogg där du skrev om fibromyalgi och ångesten. Jag känner så väl igen mig i dig, det jag läser. Hur har du blivict bättre? äter du mediciner och så än? fåtten operation för dina problem med bröstkorgen?

    Mvh Jenny

  2. Hihi, vad kul att gå på den!
    Jag vill så gärna gå på Sune-musikalen med Felicia.

    Kram

  3. Vilken underbart söt liten tjej du har. Alla dessa söta barn (och vuxna) gör mig otroligt avundsjuk att ha nordiska föräldrar till utseendet… Har iaf en mörkare man sa jag hoppas att vara barn blir ”blandade” med mitt trakiga svensson-utseende (det är trakigt, se alla blekfisar omkring er under vintermanaderna) och med hans lite mer exotiska… En fraga, eftersom jag är nyfiken av mig (ursäkta om den är odiskret): vad har du för ursprung? Jag hoppas du inte tar illa upp, en del gör det och det beror nog pa att de mött mycket rasism, hoppas det inte är ditt fall. Själv far jag fragan hela tiden eftersom jag bor utomlands, och jag tycker bara att det är kul….breaks the ice.. Bra hemsida förresten!

  4. Hej Sara! Vad kul att du hittade hit. Tar absolut inte illa upp, får frågan väldigt ofta och varje gång blir folk chockade när jag säger att jag är ifrån Indien! Jag har inte det typiska indiska utseendet så de flesta tror jag kommer från Thailand, Filipinerna eller nåt sånt. Men jag tror jag har föräldrar som är från Nepal (ligger strax ovanför Indien) för där har de mer sånt utseende som jag har. jag håller med dig att barn med ”blandraser” är väldigt fina, de brukar ha sån fina drag. Intressant att bo i ett annat land, vart bor du?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: