Fullt upp hela tiden

08 oktober 2008 kl. 17:22 | Publicerat i Dottern Filippa, Värk, känsligt | 3 kommentarer
Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

Jag är så jäkla sliten. Ont i ryggen, nacken, axlarna, huvudet, armarna, händerna, fingrarna, benen, fötterna….ja, frågan är vart jag INTE har ont. Så konstigt att man ständigt kan ha ont i hela kroppen. Inget som jag vill ge min västa fiende för det är verkligen asjobbigt!

Ännu mer jobbigt när man har saker som man måste ta sig genom också, som skolan. Jag frågar mig om jag verkligen någonsin kommer klara av att jobba egentligen?

Hela tiden är det något i skolan. I engelskan nu så har jag äntligen läst ur min första bok på engelska, skrivit en recension om den. Fick genast en ny bok som jag ska läsa genom och skriva recension om. Har också idag gjort test i Nationellt prov. I svenskan igår fick jag en tjock bok som jag ska läsa genom och skriva en recension om till den 7 november! Det är inlämningar i data varje vecka, läxor i samhällskunskap och snart prov i samhällskunskap. Inlämning och stort specialarbete i psykologi….herregud, hur ska jag lyckats med allt detta!! Varför måste det vara så mycket?

Har fått order från min kära man att bara ägna mig åt engelskan eftersom det är den som jag måste bli godkänd i. Men va fasiken, hur lätt är det då? Jag som är en sådan som måste göra det bästa i allt jag gör, jag kan inte göra det halvbra med flit!

Just i skrivandes stund….

Sitter man i soffan, är hängig och trött så kommer min lilla skit som vet hur hon kan pigga upp en:
– Mamma, ska jag visa dig någonting?
_ Ja gör det
Titta då!
Den lilla fina dotter jag har, drar ner byxorna och visar mig rumpan, sedan faller hon ihop i soffan med värsta flabbet!

Ja, vad ska man säga? 🙄

Dagens citat:

”Jag tycker om att lära mig men jag gillar inte att bli undervisad.”

Ett litet busfrö har hon varit sedan hon var liten, men hon blir bara tokigare och tokigare 🙂

3 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Nej det skulle jag nog inte heller klara av, att bara ägna mig åt ett ämne när man har flera andra också.
  Men du behöver ju inte skita i de andra helt, utan kanske göra dessa så du ligger på godkänt iaf & som sagt ägna lite extra extra åt engelskan?

  Du har varit såå stark som vågat ta steget från en lång sjukskrivning till att inte vara det alls & sätta i gång att plugga!!
  Vet du egentligen hur starkt det är & modigt??

  Jag tror att det kommer vara lite tungt för dig under komvux nu, men sen när du får börja plugga till det du tycker är intressant så kommer det vara skillnad tror jag.
  För då är du intresserad utav det på ett annat sätt.

  Tänk att DU SKA VINNA!
  För du är BÄST!!! DU KAN! DU VILL! & DU SKA!!

  Eller hur?;)

  Kram till dig vännen *kramar länge*

 2. Jag förstår hur du känner det och jag kan bara hålla med Linda i allt hon skrivit 🙂 DU är ju en otroligt stark människa och jag tycker verkligen att det är så bra av dig att våga satsa på skolan och allt!
  Men du skulle kanske ändå försöka med att dra ner något ämne, du kan ju faktiskt ta det vid ett senare tillfälle. Istället så kan du ju då koncentrera dig på dom du har och kanske ändå bli något piggare, för mig är dte så skönt att slippa lite av pressen nu när jag ändrat mitt schema, det skulle nog göra gott på dej med 🙂
  Du vet hur envis man är med att man minsann ska klara det o.s.v……..Så måste man ju ändå tänka lite logiskt……..tyvärr 😉 Hehe!
  Massor av kramar till dig!

 3. Glömde ju att säga att din dotter bara är för go 😉
  Så fint foto också!
  KRAMAR!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: