Det går framåt

15 augusti 2008 kl. 16:45 | Publicerat i Allmänt, Värk, känsligt | 2 kommentarer
Etiketter: , , , , , , , , , , ,

Jag är ledsen att jag inte har uppdaterat bloggen, men har känt att jag verkligen inte orkat det pga förkylningen och annat. Sedan har jag inte direkt haft något att blogga om…
Förkylningen börjar bli lite bättre, skönt. Så jag hoppas huvudvärken kan bli bättre snart också.

Har idag varit och hälsat på min barndomskompis i Grums. Det är jättekul att träffa henne och lilla Edvin men varje gång jag kommer dit får man alltid veta att en person i våran ålder har dött. Sist var det en kille, lika gammal som oss som blev påkörd av tåget. Nu var det en kille, ett år äldre (en kille jag var dödskär i när jag gick på högstadiet 😉 ) som dött i sömnen! Han hade sambo och ett litet barn på 1 år. Otäckt när sånt där bara händer och när dom inte är så gamla. Tänk vilken mardröm för sambon som vaknat på morgonen och sett sin partner ligga död bredvid sig…..Kanske får man veta vad dödsorsaken var sedan för han ska tydligen obduceras.

Lite uppdatering om makens kusin också som hade blodförgiftning. Han har nu äntligen vaknat upp, fått reda på att han inte har några fötter kvar och även fingrar som är borttagna. Minns inte riktigt om det var så att de hade tagit benen också? Men i vilket fall som helst får man bara hoppas på att han har ett såpass bra psyke att han klarar av vad framtiden har att vänta honom!

Nu ska jag sätta mig och äta Kycklingspett för att lindra illamående och hunger lite!

2 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Svar: Jamen visst är det så, en massa ljus o lampor är ju jätte mysigt 😉

    Skönt att du mår bättre nu 🙂
    Jobbigt det där med så plötslig död, ja all död är ju förstås tuff men när dom är så unga så känns det alltid värre. Stackars familj!
    Hoppas att din makes kusins psyke håller, det krävs nog ett starkt sådant för att klara något sånt, stackars människa!
    Hoppas att du också får en bra helg 🙂
    Kram på dej!

  2. Nej men usch, så massa hemskt som sker 😦


Lämna en kommentar


Entries och kommentarer feeds.