Bäst att ta med sig skurhinken

10 augusti 2008 kl. 15:40 | Publicerat i Allmänt | 3 kommentarer
Etiketter: , , , , , , , , , ,

På fredagkväll ringde dotterns farmor och farfar och sa att de ville låna henne på lördagkväll (alltså sova där 😉 ) och det tackar hon ju aldrig nej till!

På lördag åkte hon dit tidigt för kusinen var ju där också. Runt 18 åkte vi ner till henne för att lämna lite nattgrejer och då blev vi kvar några timmar, tills makens kusin skickade en bild på mobilen till honom. Det var en bild på sprit och Red Bull och då var inte maken sen med att skriva att han var på väg dit 🙂 Så det var bara att sätta sig i bilen och åka till kusinen för att dricka lite Red Bull….

Vi satt och pratade och drack lite (inte jag då 😉 ) tillsammans med kusinen och hans sambo, hade det allmänt trevligt sådär på en lördagkväll. Kusinen blev mer och mer dragen och det dröjde inte förrens han sa med en sluddrande röst att allt började snurra och att han nog var tvungen att besöka ”ulrik” snart…

Men istället för att gå in på toaletten och spy så gick han in och lade sig i sängen och maken försökte väl göra allt för att han skulle få upp sin kusin på toaletten så att han skulle spy…för då skulle maken bli väldigt nöjd (vaddå, skadeglad!)

När det var dags för oss att åka hem och vi stod utanför och pratade en stund med sambon så såg vi hur det tändes i hallen. Kusinens sambo öppnade ytterdörren lite försiktigt. Först hörde vi hur han urinerade, spolade toaletten och sedan hörde vi hur han spolade vatten i en hink. Till slut kom han ut i hallen helt ovetande om att vi stod och tittade på honom. Med bara kallingar på sig och skurhinken i högsta hugg vände han sig om till oss när han märkte att vi stod och tittade på honom och sluddrade att hinken var bra utifall 😀

Dröjde inte länge förrens kusinen låg med huvudet ner i hinken och ulkade….maken blev väldigt nöjd för att han hann att se sin kära kusin vara så pigg innan han åkte hem!

Jippi, nu börjar fotbollssäsongen igen!! (jättekul...*NOT*)

Vilken manlig kombination...Sprit, Red Bull och Mickey Mouse glas 😀

3 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Hihi, usch det är så hemskt att bli sådär full….Ulrik är ingen trevlig gäst=)
  Så när han går mår man ju oftast mkt bättre!=)
  Asså, egentligen har vi inte försökt Jätte mkt, ett par månader, men jag är så van hur det var Innan jag fick Felicia, blev gravid på första försöket alla tre ggr!!
  Men iofs så var jag 8 år yngre då!
  Så man kan väl inte jämföra.
  Har du några trix på hur man ska göra?? Finns det nåt man kan göra själv för att öka chanserna?
  Vad härligt med ett aprilbarn för er, det måste ju vara en perfekt månad att få barn!!
  När fyller er dotter?
  Hon är sommarbarn va??
  Felicia fyller ju i början av juni, också en bra månad, men i april då är de några månader när badsäsongen börjar och inte Helt nyfödda.
  Du måste verkligen uppdatera i bloggen om din graviditet..vill så gärna följa dig hur det går!
  I love när folk är gravida!!
  När är det MIN tur!!?????
  Kram

 2. Är det inte Red Bull blandat med alkohol man får hjärtstillestånd av? 😛 Pga den stora mängden koffein i sportdrycken i kombination med alkoholens lugnande effekt på blodfllödet alltså. Sg åt honom att vara försiktig 😛

 3. Japp…det stämmer. Men maken har tydligen tagit reda på att det bara är farligt om man har hjärtproblem. Dessutom brukar han oftast bara dricka en eller två glas. Har sagt till honom att han ska vara försiktig även om han inte har några hjärtproblem (som vi vet i alla fall)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: