Youtube klipp

03 augusti 2008 kl. 10:20 | Publicerat i Allmänt, Musik | 1 kommentar
Etiketter: , , , , , , , , , , , , , ,

Efter jag hade städat, duschat, sminkat mig och slängt ihop en god pastasallad igår em så kom Micke med lilla Victor, Jimmy och Anna. Vi började grilla direkt och som tur var så var det uppehåll från regnet då. När vi var på bolaget igår så tänkte jag att jag skulle pröva på ett alkoholfritt vin så jag köpte vinet Fre. Tog mig ett glas till maten, men jag måste säga att jag aldrig mer ska köpa alkoholfri vin. Då är det bättre att köpa Cider på Ica för vinet smakade precis som det. Nä tacka Carlsbergs alkoholfria öl, skulle ha köpt det istället!

Efter maten så tog vi fram lite snacks med dip och bara satt och pratade. Lilla Victor tittade på film inne i dotterns film innan de drog sig hemåt. När de hade åkt passade vi andra på att sätta oss i den sköna soffan istället. Men till slut satt vi alla fyra i en och samma soffdel och trängdes och alla blickar gick mot laptopen. Vi satt nämligen och kollade på en massa roliga klipp på youtube, det började med att Jimmy berättade att han var med på Youtube då han genom sitt jobb som polis haffade en man i Karlstad för ett år sedan. Det var tydligen en skolelev som hade stått och filmat med sin mobil och sedan lagt ut på youtube.

Sedan kom vi in på alla möjliga klipp. Vi hittade en person från Forshaga som på sin Svensexa hade blivit tvingad att sjunga och spela in en video med låten Fångad av en stormvind. Ni som kommer från forshaga känner nog mycket väl igen den här personen! 🙂

Kalle K-Flog Flognman, Fångad av en stormvind

Annonser

1 kommentar »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. *hahahahahahahahahaha*


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: