Min farbror

13 juli 2008 kl. 16:47 | Publicerat i Värk, känsligt | 7 kommentarer
Etiketter: , , , , ,

Fick veta idag att min farbror som låg döende i cancer har somnat in. Han hade gett sig tusan på att han skulle bli 50 år vilket han skulle fyllt om en månad, men hans kropp orkade inte mer. Det som var skönt var att han dog i sömnen, det måste vara det bästa sättet att dö på. Min farbror har haft ett helvete de sista åren med sin f.d fru, mamman till hans yngsta son. 6 år efter att de skiljts blev han anklagad för misshandel och våldtäkter på henne då de var tillsammans. Han dömdes till fängelse men under tiden han väntade på att få sitta inne för brott som han anses oskyldig till så anklagade f.d frun honom till att ha kommit till hennes boende och hotat henne. Men då hon säger att han har gjort detta låg han inne på sjukhuset för då hade han nyligen fått reda på  cancern och skulle opereras….

Jag hoppas att min farbror nu får frid där han är!

Annonser

7 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. *kram* även om det är jobbigt för de som är kvar så är det ju skönast för honom själv nu när han inte behöver känna smärta längre. tänker på er!!

 2. *Tråkigt* men ändå skönt för honom att slippa att ha ont mera, och att han fick somna in. Och vilken fd fru sen då…man kan bli arg för mindre!!!

  Kram Helena

 3. beklagar sorgen kram

 4. Jga beklagar! Men precis som du så hoppas jag nu att han fåttt den frid som önskas och han slipper ju att lida nu…….Kanske en klen tröst men ändå.
  Och stackaren som hade den förra frun också då! Pecis som cancer inte är tillräckligt.
  Kram!

 5. Beklagar vännen men det måste innebära en enorm frid för honom. Kram Fia

 6. Jag håller med övriga, otroigt jobbigt för er som är kvar men skönt för han som slipper lida. Hemskt att livet ska bli så kort för vissa bara, man kan undra vad som är meningen med det?? För de säger ju att det finns en mening med allt…
  Usch vilken fd han hade då!! Egentligen ska man ju inte säga såhär men man kan ju undra varför inte ödet tog henne till himmelen istället??

  Kram

 7. Beklagar det
  Men som de andra skriver, han slipper ha ont och lida
  *kram*


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: