Sanna Bråding dömd för narkotikabrott

27 juni 2008 kl. 13:58 | Publicerat i Kändisvärlden | 2 kommentarer
Etiketter: , , , , , , , ,

Nu skriver aftonbladet och Expressen ut namnet på den kända programledaren som har varit misstänkt för narkotikabrott. Det var inte helt otippat Sanna Bråding det handlade om precis som Realtid.se skrev då programledaren hade gripits i april. Expressen har även fått prata med Sanna som talar ut om varför hon tog kokain.

Sanna som är 28 år och känd bla från tv-serien Tre Kronor får nu 3 månaders fängelse och skyddstillsyn för sitt narkotikabrott. Rätten skriver:

”Det som framkommit om Sanna Brådings personliga förhållanden och att hon kan få problem i framtiden med sitt arbete talar för att Sanna Bråding skulle behöva en övervakare och annan hjälp för att inte återfalla i missbruk och nya brott. En sådan påföljd är dock inte tillräckligt ingripande om den inte kombineras med ett fängelsestraff. Påföljden bör bestämmas på det sättet.”

Annonser

2 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. En toppentjej! Och hon har sålt kokain också. Vilken fin förebild för ungdomar och toppenreklam för IDOL som redan har problem att vara seriöst. Hur man sviker alla svenska ungdomar i ett slag har vi bevis på här. Frågan är om man når lägre än så…

  2. men det var ju jättelängesen hennes namn kom ut. Sånt kan inte hållas hemligt 😉

    jag håller med måns, vilket föredöme är hon. Samtidigt som man som ansikte ut mot folket bör föregå med gott exempel, så är det oxå dessa som inte klarar av det och faller dit för allehanda bekymmer.

    Mycket kan man analysera i kändisars förehavande kan man göra 😉


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: