Prinsesskalas

25 maj 2008 kl. 09:29 | Publicerat i Dottern Filippa | 2 kommentarer
Etiketter: , , , , , , , , ,

Igår var det dags för dottern att ha sitt efterlängtade prins/prinsesskalas. Alla tjejer var utklädda till fina prinsessor och 1 kille kom som en prins. Så sammanlagt var de 7 prinsessor, 1 prins och 2 killar som inte var utklädda.

När alla barn hade kommit och dottern hade öppnat alla paket kom jag med Barbietårtan. Jag frågade om barnen ville hjälpa till att sjunga och självmant ställde sig alla barnen upp och började sjunga! Efter tårtan fick de springa runt och leka lite, vi hade väldigt tur med vädret så vi kunde vara ute. De hoppade i studsmattan, sparkade boll, var i lekstugan, gungade, hoppade höjd…Sedan bad jag alla att komma med in så de fick glass och under tiden lade maken ut lite lappar där ute eftersom det skulle bli skattjakt. När alla hade ätit upp glassen så bad vi min storebror att gå runt till framsidan och plinga på dörren och lämna ett brev där. När barnen hörde dörrklockan så ville alla gå ner och öppna 🙂 När dottern öppnade var det ingen där, men istället hittade hon ett brev. Alla kom upp igen och jag fick läsa brevet där det stod att ett monster hade tagit deras godispåsar och nu var de tvugna att hjälpas åt att leta efter montrets gömställe och första stället de skulle springa till var det mörka rummet på nedervåningen. Där väntade en lapp till…ungefär 8 stationer fick de springa till innan de slutligen hamnde vid monstrets gömställe som var uppe på vinden! Bara lampan lyste ville alla gå upp och titta….alla utom dottern och en tjej till. Haha 🙂 De vågade inte riktigt. På vinden hade vi lagt en stor filt med stora gossedjur under så de skulle tro att det var monstret som låg där och godispåsarna låg ju naturligtvis också i närheten. Skattjakten blev ganska lyckad, alla var verkligen ivriga att hitta skatten. Dottern var dock den som nästan alltid blev sist, hon var lite försiktig sådär och ville gärna hålla sin pappa i handen…hihi. Efter skattjakten åt dom godis och fortsatte leka med diverse saker. Några gick in och sjöng lite karaoke.

Dottern var väldigt nöjd med kalaset, men hon pratade väldigt mycket om monstret och undrade vem det var som hade plingat på dörren, kanske var det monstret eller tomten? Till slut fick vi tala om för henne att det var morbror som hade plingat på och att det inte var något monster uppe på vinden, utan där var det bara Nalle Puh och Ior som låg under filten! Annars hade hon väl undrat ihjäl sig, gumman. 😀

Annonser

2 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Vilka fina prinsessor!!! Och prinsen var allt stilig han också. Verkar som om det var ett lyckat kalas hon hade.

  2. Guuud så fint kalas!!! så fina barnen(filippa) var som princessa =)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: