Finns inga ord för vad vidrigt det är

29 april 2008 kl. 19:13 | Publicerat i Nyheter | 3 kommentarer
Etiketter: , , , , , , , , , , , , ,

Mycket har man hört, men det här tar ändå priset. Hur kan en pappa vara så fruktansvärt hemsk och hålla sin dotter instängd i en källare i 24 år och dessutom göra henne med barn 7 ggr? Det finns ju inga ord, vet inte riktigt vad man ska skriva mer än att det är så jäkla vidrigt.

Jag talar naturligtvis om den 73 åriga Josef Fritzl som hade dottern Elisabeth 42 i fångenskap och våldförde sig sexuellt på henne i den lilla byn Amstetten i Österrike. Hon födde 7 barn varav 1 barn dog. 3 av barnen gick i skolan och levde i princip som vanligt, medans deras 3 syskon hölls instängda tillsammans med mamman. Nu visar DNA att Josef är pappa till sina 6 barnbarn…

Usch vilken otroligt hemsk upplevelse för dotter Elisabeth och inte tala om barnen som aldrig har fått se dagsljus förrens nu. Nu när sanningen har kommit fram så är det många inblandade som verkligen behöver expert hjälp för att hantera hela situationen och så småningon kunna gå vidare i livet.

Det jag funderar på, hur kan frun i huset tillika mamma till Elisabeth inte ha märkt något konstigt på hela 24 år? Man tycker ju att hon borde ha gjort det, jag menar det har ju tom fötts 7 barn i huset! Eller så ville hon verkligen inte se, hon kanske var livrädd för sin man och blundade för sanningen istället?

Annonser

3 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. ja visst är det fruktansvärt vidrigt.. och hur detta har kunnat hålla på.. Men dessa 3 barn som levt hos någon annan.. har dem fötts då kvinnan innan hon blev bortrövd levt på ovan våningen iom hennes 3 barn bott hos mor/far föräldrarna?! eller hur har 3 barn i så fall kommit ut ur huset och gått i skola.. fattar itne riktigt hur det går till.. kanske du kan förklara om du vet?! varför ingen fattat att hon då fått 3 barn men är borta?! 8förlåt att ja inte hängt med så mkt men tar avstånd till sånt här som är jobbigt) ja man undrar ju hur man kan gå vidare. hur dessa år har prglat dessa liven ect.

  Hörde nu på nyheterna att TYSKAN i arboga mordet nu är i sverige.. *härligt* o hoppas de kan bli en fällande dom!

 2. Ja, helt vidrigt. Att det går an..

  Ang det med barnen som bodde oppe hos ” morfar ” & mormor, så hade han tagit dem dit när dem var små och låtsats som att dottern lämnat dem utanför hos dem. Skrivit en lapp om att ” var så snäll å ta hand om mina barn, jag klarar inte å ha dom själv” .
  Det har ju vart prat om att alla trodde hon blivit med i nån sekt..

  Kan heller inte fatta att mamman inte hört eller förstått nåt, men kan ju hända att han är en utspekulert man och det var ju INGEN som fick gå ner i källaren.
  Han hade ju till å med kodlås på ett ställe, gomt bakom en hylla.
  Så det är ju inte vem som helst som gör nåt sånt.
  Helt sjuk människa.
  Mamman har nog vart ganska underkovad sin man och då är det väl kanske sånn att man blundar lite eller inte vill se.
  Otroligt ändå att hon inte provat å uppsöka eller leta efter dottern..

  Tänk vilken omställning för dessa 3 barn som alltid bott inne i en källare , att nu plötsligt komma ut å se ljus och se omvärlden..

  *grösser vid synet av den mannnen *

 3. Bra att han hållt henne inlåst, han skulle stannat inne själv också så hade världen haft lite minre avskum.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: