Hormoner som sprudlar

23 april 2008 kl. 21:33 | Publicerat i Allmänt, Värk, känsligt | Lämna en kommentar
Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

De här två senaste dagarna har jag varit med en tandsköterska på ortens skola. De har en tandvårdslokal inne på skolan dit elever får komma på undersökningar istället för att åka till själva kliniken. Ganska kul faktiskt att ta emot ungdomar hela dagarna. Vissa är coola, andra är blyga och några är riktigt pratglada. Kan bara tänka tillbaka till min ungdomstid, gud vad häftig och cool man var då (trodde man) och man trodde att man visste ALLT. Detta fenomen ser man även på dagens ungdomar…haha.

Imorse klockan 8.15 kom en tjej som gick i nian och frågade vilken tid hon skulle komma idag på undersökning. Tandsköterskan säger att hon ska vara där 11.20. Hon får en lapp där tiden står skrivet. Tror ni att den här tjejen dyker upp 11.20? Det var tydligen svårt att komma ihåg detta även om det bara var några få timmar senare!

Tycker nästan synd om dottern som ska behöva genomlida den här tonårsperioden med en massa hormoner som sprudlar åt alla håll och senilen som drar igång! 😀

Imorgon ska jag vara med sköterskan på kliniken och då blir det inga tonåringar som patienter utan barn från 1-12 år. Även om det är roligt att ta emot tonåringar så är det nog allra roligast att få ta emot de minsta barnen!

Annonser

Kommentera »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: