Dagen efter

05 april 2008 kl. 14:55 | Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar
Etiketter: , , , , , , , ,

Det blev som jag trodde, förlorade i bowlingen. Maken vann och snacka om vad stolt han är nu då 🙂 Men jag tyckte han bara hade tur, ingen skicklighet alls 😉

Vi kom till Blue Moon vid 15.30 ungefär och fick då stå i kö en halvtimma innan dom äntligen släppte in oss, fick bra bord som tur var. Det var Taco buffé och det är ju alltid lika gott! Starboys skulle inte börja spela förrens vid 18.30 så jag tänkte det här kommer bli drygt. Men det gick faktiskt bra. Bowlingen hade vi inte bokat förrens till 20 så det var nog därför inte bowlingen gick så bra, man hade nog fått i sig alldeles för mycket med alkohol innan för att kunna koncentrera sig på spelet…får skylla på det 🙂

Efter bowlingen gick vi inte till stan där vi gick in på en liten pub och därefter hamnade vi på Harrys. Kvällen blev lyckad trots allt, men trodde faktiskt inte vi skulle vara ute så länge då vi kom in till stan så tidigt. Men jag tror inte vi var hemma förrens vid 3 inatt!

Vi har verkligen fått konstaterat att det är dyrt att gå ut, speciellt om man ska dricka så mycket som vi gör (öl, drinkar, red bull…det drar verkligen iväg) så nu blir det inte utgång igen på ett bra tag har vi bestämt!

Det positiva idag är att jag inte alls är något bakis, har faktiskt inte varit det på väldigt länge och det är så skönt.

Annonser

Kommentera »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: