Annandag påsk

24 mars 2008 kl. 22:30 | Publicerat i Allmänt, Hem och inredning, Värk, känsligt | Lämna en kommentar
Etiketter: , , , , , , , , , , ,

Nu har vi fått upp alla lister i det nya datarummet, ställt tillbaka möblerna där de stod och sedan lyckades jag och maken flytta in det tunga pianot in dit….Måste säga att även om vi inte flyttade det så himla långt så känns det verkligen i kroppen på mig idag. Har så ont i ryggen, armarna och händerna. Men det är ju som det brukar när jag råkar ta i lite extra med min kropp.

Jag tycker att det blev riktigt bra med pianot där inne, var lite rädd för att det skulle ta för mycket plats. Men det känns inte alls så faktiskt och sedan känns det också  lite mer ombonat och varmt än vad det var förut. 

Var iväg till Ikea på fm och köpte två st lackhyllor som vi ska hänga upp där inne och ha böcker på, så först när vi har fått upp dom och ställt dit böckerna tar jag ett kort på hur det ser ut där inne. Maken är lite sne på de röda detaljerna i rummet, men jag vill gärna behålla dom för att få en liten färgklick eftersom nästan allt går i vitt…

När vi hade varit till Ikea så åkte vi raka vägen hem till mina föräldrar där vi blev bjudna på lite påskmat, inga fel! Dottern råkade se två stycken mjukisdjur där borta som låg på hatthyllan och naturligtvis skulle hon ha dom, ja jag rensar bort och hon samlar på sig…

Imorgon ska jag iväg på arbetsprövningen igen, har ju varit borta några dagar. Det är egentligen sista veckan också, får se om jag blir kvar eller om det blir något annat sedan!

Annonser

Kommentera »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: