Farliga raketer

23 mars 2008 kl. 10:27 | Publicerat i Dottern Filippa | 2 kommentarer
Etiketter: , , , ,

Svärfar var här och kollade på hockey igår kväll och i första pausen kom svärmor och dotterns kusin hit för då skulle dom skjuta raketer. Kusinen var alldeles uppspelt men dottern var väl inte lika upphetsad till detta. Men ändå skulle hon följa med ut bara pappa följde med. Så fort dom tände första raketen och han var på väg att skjutas iväg så blev dottern jätterädd och började gråta helt förtvivlat. Maken fick gå in med henne. Vi satte oss i fönstret och tittade istället, men dottern tyckte ändå att det var väldigt läskigt och att det farliga raketer!

Hon har ju alltid varit rädd för bomber och raketer så det var ju ingen nyhet att hon även den här gången blev rädd!

Annonser

2 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Måste ärligt talat säga att jag hoppas att Ebba också blir lite rädd för raketer och fyrverkerier. Är själv inte så förtjust i sånt (antar att en skotträdd hund i barndomen sätter sina spår) och det är ju faktiskt farliga saker om de hanteras ovarsamt!

    I mellandagarna såg jag ett gäng killar runt 13 år som härjade runt med smällare, jag bara väntade på att någons fingrar skulle explodera.. Undrar hur samvetet hur deras föräldrar skulle vara OM något hade hänt…

  2. Ja jag är faktiskt lite glad att dottern inte är så förtjust i sånt där. Jag själv har aldrig varit något för fyrverkerier. När jag var mindre var det alltid barn som kom och slängde en massa bomber efter en så man var livrädd och det sätter väl sina spår. Vägrar att stå ute och titta på raketer!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: